evet arkadasLar bizden bi önce msj yazan arkadasımıza hangi sarkıyı armağan ederdik :)) hadi söyleyn bakalım :))
|
|
|
![]() |
![]() |
|
|
|
|
evet arkadasLar bizden bi önce msj yazan arkadasımıza hangi sarkıyı armağan ederdik :)) hadi söyleyn bakalım :))
siLdim artıK kaLbimden sana aiT ne varsa,koyduM adını haiN yasaKsın artıK seN baNa..!
baska yerde mp3 arama..hepsi mp3portali^nda ;)c",)<|>_/\_
İLK BİZE ! ANINDA KIRIK LİNK ONARİMİ İCİNMp3 İndir
Bu Konun Linkleri Gizlenmiştir,Linklerin Açılabilmesi İçin Lütfen Konuya Cevap Yazınız.
(Üye Değilseniz Burdan Üye Olunuz.)
|
![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
![]() |
![]() |
|
|
|
|
siLdim artıK kaLbimden sana aiT ne varsa,koyduM adını haiN yasaKsın artıK seN baNa..!
|
|
|
![]() |
![]() |
|
|
|
bende Sultan(duzelttim)arkadasıma emre aydın ve gülümse şimdi
guzel sarkıdır kendısı :)))))))
Yüreğine Uzak Düşen Yüreğim Seni Yazıyor Zamana...Zaman Ki Sensiz Bir Ömür Seninle Bir An Bana...Ve Ben Yine Özledim ÇOK ÖzledimGel Ömrüme MELEĞİİİMM...
|
![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
![]() |
|
|
|
ehehehe saol cnm :))))
Yüreğine Uzak Düşen Yüreğim Seni Yazıyor Zamana...Zaman Ki Sensiz Bir Ömür Seninle Bir An Bana...Ve Ben Yine Özledim ÇOK ÖzledimGel Ömrüme MELEĞİİİMM...
|
|
|
![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
![]() |
![]() |
|
|
|
|
Şuanda Bu Konuyu Okuyanlar