orhan veli bütün şiirleri ve klasikler 150 adet e kitap arşivi linkleri kırılmış..rica etsem özellikle şu orhan veli bütün şiirleri e kitabının linkini aktifleştirirseniz çok sevineceğim:))
|
![]() |
![]() |
|
|
|
|
orhan veli bütün şiirleri ve klasikler 150 adet e kitap arşivi linkleri kırılmış..rica etsem özellikle şu orhan veli bütün şiirleri e kitabının linkini aktifleştirirseniz çok sevineceğim:))
...
|
|
|
![]() |
![]() |
|
|
|
Lütfen link olarak verebilirmisiniz konu linki ?
Giden Aşklarımın Ardından Ağlayamam Ben Böyle Yas Tutamam Her Sözde Her Gözde Şefkat Aramam Kırıyor Kalbimi Sonunda Nasıl Olsa...
|
![]() |
![]() |
|
|
|
|
ortada görünen linkler olmadığından size sayfaların linklerini gönderiyorum..gerçi klasiklerde bi link var ama kırık:)
Mp3 İndir
Bu Konun Linkleri Gizlenmiştir,Linklerin Açılabilmesi İçin Lütfen Konuya Cevap Yazınız.
(Üye Değilseniz Burdan Üye Olunuz.)
Mp3 İndir
Bu Konun Linkleri Gizlenmiştir,Linklerin Açılabilmesi İçin Lütfen Konuya Cevap Yazınız.
...
|
|
|
![]() |
![]() |
|
|
|
Mp3 İndir
Bu Link Yenilenmiştir Diğerini Araştırıyorum.
Giden Aşklarımın Ardından Ağlayamam Ben Böyle Yas Tutamam Her Sözde Her Gözde Şefkat Aramam Kırıyor Kalbimi Sonunda Nasıl Olsa...
|
![]() |
![]() |
|
|
|
|
...
Şuanda Bu Konuyu Okuyanlar